خانه | آرشيو | ايميل

سامورایی

درباره : دشوار نیست؛ مصمم باش و پیشرو، و همیشه چون نخستین دیدار فروتن باش.
پروفایل مدیر :سامورایی

امکانات و ابزارها


نوشته هاي پيشين
لينکدوني
موضوعات وبلاگ
پشتيباني

قالب اين وبلاگ با استفاده از قالبساز آنلاين طراحي شده است.

Powered by
Persianblog.ir
Online Template Builder
خزعبلاتی در باب بیسکویت و کیک

امشب داشتم دنبال دستور پخت چنتا کیک خونگی ساده میگشتم که بتونم روزای تعطیل، خودمو باهاشون سرگرم کنم. خوبی تنهایی اینه که میتونی یه آشپز خوب بشی و کلا به خودکفایی برسی و البته خوبی آشپزی هم اینه که اعتماد به نفس رو تا حد کهکشهانها بالا میبره، مخصوصن وقتی بعد از آشپزی دست پخت خودتومیل میکنی و به به و چه چه میکنی.

خلاصه داشتم دنبال کیک میگشتم که رسیدم به بیسکویت اوریو. راستش تا حالا نخورده بودم و بعد از جستجو فهمیدم که این بیسکویت آمریکایی هستش و پرفروشترین بیسکویت ایالات متحده که از سال 1912 داره تولید میشه. پیش خودم گفتم که بیشتر از یه قرنه داره تولید میشه و تو هنوز مزه شو نچشیدی، تازه پرفروشترین نوع بیسکویت هم هست و تصمیم بر این شد که در اولین فرصت پیداش کنم و مزشو امتحان کنم. اما بعد از اینکه به ذهنم رسید که پرفروشترین بیسکویت ایران، ساقه طلاییه و ازونجا که پرفروشترین همیشه بهترین نیست و تصور اینکه شبیه ساقه طلایی ساده یا نهایتا از نوع کرمدارش باشه (چون اوریو کرمداره) از این تصمیم منصرف شدم و دوباره به جستجو برای دستور پخت کیک خونگی پرداختم!


[ تگ ها : یادداشت ]
+

قالب اين وبلاگ با استفاده از قالب ساز آنلاين طراحي شده است
©2008 All rights reserved.

Build Your Own Template!